U wenst te verhuren?

Voor een vlotte verhuur is een grondige selectieprocedure van de kandidaten heel belangrijk. Ik organiseer een kijkdag met alle geïnteresseerden en zoek de meest geschikte kandidaat in samenspraak met jou.

Ik geef ook praktische tips om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen aan de potentiële huurder. Enkele goed gekozen foto’s zeggen veel meer dan honderd woorden.

Publiciteit is ook van essentieel belang om jouw eigendom maximaal in de kijker te zetten.  Naast publicatie op de eigen website en de populairste immo portaal websites, adverteer ik ook met een V-bord aan de gevel. Ik beschik bovendien over de etalage van het verzekeringskantoor van mijn vader te Halle Sint-Rochusstraat 109, waar veel klanten over de vloer komen en waar op straat ook veel passage is.

Ik zorg daarnaast voor de volledige administratieve afhandeling van jouw verhuur: de opmaak van het contract, de opmaak van de plaatsbeschrijving, de registratie van de plaatsbeschrijving en het contract, alsook de overdracht van de tellers. Een gedetailleerde plaatsbeschrijving is hierbij enorm van belang om latere discussies tegen te gaan.

Ik breng u ook minstens maandelijks schriftelijk op de hoogte van de verhuur van jouw pand. Zo weet jij wie er een aanvraag ingediend heeft, wie er gebeld heeft om een afspraak te maken en wie er allemaal is komen bezichtigen, met als bonus hun eventuele evaluatie en/of opmerkingen.

Ben jij zelf op zoek naar een ander pand? Ik begeleid je graag in de zoektocht naar de woning van jouw dromen.