U wenst te verkopen?

Voor een vlotte verkoop is een correcte prijs heel belangrijk. Ik maak een realistische schatting van uw eigendom, want dat is essentieel om de marktconforme vraagprijs te bepalen en een vlotte verkoop, zonder nodeloze prijsherzieningen, te realiseren.

Ik geef ook praktische tips om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen aan de potentiële koper. Enkele goed gekozen foto’s zeggen veel meer dan honderd woorden.

Publiciteit is ook van essentieel belang om jouw eigendom maximaal in de kijker te zetten. Naast publicatie op de eigen website en de populairste immo portaal websites, adverteer ik ook met een V-bord aan de gevel. Ik beschik bovendien over de etalage van het verzekeringskantoor van mijn vader te Halle Sint-Rochusstraat 109, waar veel klanten over de vloer komen en waar op straat ook veel passage is.

Met een voorafgaande screening en een interessepeiling bij de potentiële koper, elimineer ik onnodige bezoeken van mensen die eigenlijk niet op zoek zijn naar een woning. Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht.

Het administratief dossier wordt ook door mij opgesteld. Bij een verkoop komt heel wat papierwerk kijken. Ik  engageer mij om alle nodige attesten en certificaten aan te vragen bij de bevoegde instanties, de verkoopovereenkomst op te maken in samenspraak en ter goedkeuring van jouw notaris, zodat jij met een gerust hart een handtekening kan plaatsen.

Ik breng jou ook minstens maandelijks schriftelijk op de hoogte van de verkoop van uw pand. Zo weet jij wie er een aanvraag ingediend heeft, wie er gebeld heeft om een afspraak te maken en wie er allemaal is komen bezichtigen, met als bonus hun eventuele evaluatie en/of opmerkingen.

Wanneer ik de geschikte koper heb gevonden, sta ik je ook bij tijdens de noodzakelijke onderhandelingen, zodat je het onderste uit de kan haalt.

Ben je zelf op zoek naar een ander pand? Ik begeleid jou graag in de zoektocht naar de woning van jouw dromen.